En typisk dag

En helt vanlig dag i mitt liv handlar mycket om träning. Jag börjar alltid med en vända på gymmet innan jag ska göra mig i ordning för jobbet. Jag bara älskar att träna på morgonen då det ger en härlig och positiv känsla resten av dagen. På gymmet blandar jag alltid styrka och kondition för att få bästa möjliga resultat. Sedan är det dags för frukost hemma i lägenheten.

Jag försöker att variera mig lite när det kommer till frukost men gröt med bär och frukt är en given favorit. Har jag lite mindre tid händer det att jag bara slänger ihop en snabb smoothie som jag äter på vägen till jobbet. Jag är tyvärr inte en av dem som jobbar med mitt största intresse utan jag tillbringar istället åtta timmar på ett kontor. Det har gjort träningen till en ännu viktigare del av vardagen.

En typisk dag

Vad jag äter under en dag

Jag har redan pratat lite om vad jag äter till frukost men jag tänkte fortsätta på detta spåret. Lunch äter jag på jobbet och jag försöker alltid att ha med mig egna matlådor. Det blir så klart billigare men det främsta skälet är att jag vill ha stenkoll på det jag stoppar i mig. Här blir det gärna något proteinrikt som kyckling eller fisk. Jag försöker variera mig så gott det går.

När jag kommer hem efter jobbet vankas det middag och då äter jag alltid annorlunda än till lunchen. Har jag ätit kyckling på lunchen blir det kött eller fisk till middag. Dessutom brukar jag alltid ta en proteinshake efter träningen för att bygga på mina muskler. Dagen avslutas alltid med en frukt i form av banan eller liknande. Mitt mål är att aldrig äta efter klockan 19 och det lyckas för det mesta.

Jag har så klart andra intressen också. På helgerna hänger jag gärna med vännerna på någon mysig pub och ser på helgens fotboll. Då kan jag absolut unna mig en öl eller två samtidigt som vi beställer in något gott att käka. När jag får chansen gillar jag även att resa och upptäcka nya platser. Det behöver inte vara utomlands utan även här i Sverige. Det ger alltid nya perspektiv på saker och ting.